Mon-Fri 09.00 - 17.00 0040-21-367.34.21

Inovatia in telecomunicatii inseamna SIS.

SIS contribuie la bunastarea societatii tale prin generearea de solutii si servicii ca rezultat al inovatiei in telecomunicatii. Suntem convinsi ca solutiile si serviciile noastre aduc un beneficiu atat clientilor cat si societatii si comunitatii in care activam.
Suntem partenerul perfect pentru manipularea provocarilor versatile de telecomunicatii.
SIS ofera solutii individuale cu privire la cel mai inalt nivel tehnologic pentru cerinte complexe in aceasta piata care este in continuua dezvoltare.
Calitatea, flexibilitatea și fiabilitatea sunt valorile de bază ale filozofiei noastre de afaceri.
Ca o companie moderna high-tech cu vasta experienta, beneficiem de o alianta de succes a traditiei si a inovatiei si suntem un partener constant, de incredere pentru tine.
Cu cele mai noi tehnologii care ne permit avansuri pentru o productie rapida si flexibila adaptam intotdeauna produsul la nevoile clientilor nostri.

Misiunea companiei Smart Integrated Solutions inca de la infiintareare, a fost aceea de a oferi servicii de calitate in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret.  In cadrul societatii noastre îsi desfasoara activitatea, cu profesionalism şi devotament, o echipa tanara si dinamica, orientata in principal asupra satisfactiei clientului. Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii de nivel calitativ superior.  SIS permite oricarei companii sa-si customizeze serviciile de fibra optica in cel mai scurt timp pentru ca avem cea mai vasta si performanta gama de produse si servicii din domeniul telecomunicatiilor din Romania.

Personal calificat cu experienta intre 10 si 15 ani in domeniul telecomunicatiilor:
– Ingineri telecomunicatii
– Coordonatori tehnici
– Manageri de proiect
– Jonctori fibra optica
– Tehnicieni aparatura optica
– Tehnicieni pentru lucrari de telecomunicatii
– Proiectanti retele