Mon-Fri 09.00 - 17.00 0040-21-367.34.21

CONSULTANTA TEHNICA SI PROIECTARE


Experinta acumulata in cadru proiectelor realizate pana in prezent ne ofera posibilitatea de a oferi servicii tehnice clientilor nostrii care doresc sa construiasca sau sa modernizeze infrastructuri IT. Venim in ajutorul dumneavostra in urmatoarele directii:
-creem solutii tehnice de telecomunicatii si de IT;
-optimizam si configuram retele de telecomunicatii;
-optimizam designul pentru centre de date;
Echipa de proiectanti si ingineri SIS poate crea proiecte de ansamblu pentru retele de telecomunicatii , datacenter, camere de control si sisteme de alimentare la cele mai inalte standarde de calitate.


Punere in functiune


Experienta pe care o avem in domeniul telecomunicatiilor ne permite sa oferim o gama larga de servicii de instalare si punere in functiune pentru echipamente si instalatii de comunicatii analogice si digitale. Echipa noastra este specializata in realizarea de servicii „turn key” pentru proiecte cum ar fi: cablare structurata in domeniul rezidential si industrial, retele care folosesc ca mediu fibra optica si cupru pentru transmisiuni date, voce si televiziune, infrastructura de curenti tari si camere tehnice si de control.
Gama de servicii:
instalare si certificare cablare structurata fibra optica si cupru.
instalare echipamente telecomunicatii.
instalare UPS si circuite alimentare.
configurare si punere in funtiune echipamente telecomunicatii si IT.


SUPORT (Garantie si Postgarantie)


Toate produsele comercializate de catre SIS, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Garantia incepe de la data cumpararii si este asigurata prin unitatile specializate SIS.
SIS ofera servicii de suport si garantie:
Consultanta tehnica si suport IT
Mentenanta
Interventie rapida la orice solicitare
Livrare si returnare
Reparatii avarii